Simpozion 05.Oct.2023

Cu mare bucurie și mândrie, vă aducem la cunoștință că EMUGE FRANKEN Tools România în acest an a aniversat 20 ani de activitate remarcabilă în România. Cu această notabilă ocazie, pregătim şi un eveniment special pentru a marca această realizare impresionantă și pentru a vă aduce împreună cu noi într-un mediu propice schimbului de idei și interacțiunii productive.

De la înființare, EMUGE FRANKEN Tools România și-a construit o reputație solidă ca un lider global în furnizarea de soluții inovatoare și de înaltă calitate în domeniul filetării, frezării și fixării. De-a lungul anilor, am evoluat constant, adaptându-ne nevoilor mereu schimbătoare ale pieței și implementând cele mai avansate tehnologii și procese. Această aniversare reprezintă un moment important în istoria noastră și ne oferă oportunitatea de a reflecta asupra realizărilor noastre remarcabile în ultimele două decenii.

Astfel, avem onoarea de a organiza simpozionul “TEHNOLOGIILE MILENIULUI III” dedicat celebrării a 20 ani de activitate în România, în data de 05.Oct.2023. Evenimentul va avea loc la prestigiosul Hotel Forum Continental din Sibiu.

Este o realizare remarcabilă și merită sărbătorită alături de parteneri EMUGE-Werk GmbH (Germania) colaboratori EFT Szerszámok Kft (Ungaria) și cei mai reprezentativi clienți din țară, cărora le suntem recunoscători pentru încrederea acordată și pentru parteneriatul lor constant. Apreciem fiecare colaborare și suntem dedicați în a le oferi cele mai bune produse și servicii, satisfăcându-le nevoile și depășindu-le așteptările.

Suntem extrem de încântați să vă prezentăm programul captivant al simpozionului “TEHNOLOGIILE MILENIULUI III”. Evenimentul va aduce în prim-plan inovațiile tehnologice și cele mai recente dezvoltări din domeniile frezării, filetării, găuririi și fixării. Mai jos prezentările și vorbitorii noștrii de excepție:

  • Produse remarcabile și aplicații interesante în domeniul găuririi. Prezintă: Martin Steinbach (Germania), un expert consacrat în domeniul găuririi, care ne va ghida prin lumea soluțiilor inovatoare pentru găurire. Vom explora produsele de top și aplicațiile captivante care au revoluționat acest domeniu.
  • Frezări de productivitate cu scule VHM. Prezintă: Frank Eckstein (Germania), care ne introduce în universul frezării de productivitate, dezvăluind tehnologiile avansate ale sculelor monobloc VHM, dedicate pentru fiecare grupă de material în parte.
  • Lumea fascinantă a PKD-urilor. Prezintă: Markus Weizenegger (Germania), un specialist al sculelor PKD, un domeniu nou, cu care s-a extins gama de produse, bazată pe o experienţă de multe decenii de la firma Nawa.
  • Secretele filetării de succes – metode, scule, aplicații. Prezintă: Ioan Kismihaly (România), un specialist cu experiență vastă în domeniul filetării, ne va împărtăși metodele cheie, instrumentele esențiale și aplicațiile de succes în acest domeniu esențial.
  • Noutăți apărute cu ocazia târgului EMO din domeniul fixării precise. Prezintă: Carsten Schmitt (Germania), care ne va aduce în prim-plan cele mai recente inovații și tendințe în domeniul fixării, prezentându-ne cele mai noi dezvoltări lansate la târgul EMO și impactul lor asupra industriei.

Aceste prezentări oferă o privire în profunzime asupra ultimelor dezvoltări tehnologice și practicilor de vârf în domeniile cheie ale industriei noastre. Simpozionul nostru va oferi oportunitatea de a interacționa direct cu experți de calibru mondial și de a explora modalități de îmbunătățire a performanței și eficienței în ceea ce privește frezarea, filetarea, găurirea și fixarea.

Acest eveniment este totodată un moment de recunoaștere și mulțumire pentru toți cei implicați în succesul EMUGE FRANKEN Tools România. Cu toții merităm să sărbătorim și să ne bucurăm de realizările noastre. Aceasta nu ar fi fost posibilă fără sprijinul şi încrederea clienţilor şi partenerilor noştri.

Vă invităm să rămâneţi alături de noi! Emuge Franken Tools România este și va rămâne mereu un partener de încredere!