Galerie Video

Performant – Precis – Inovator

EMUGE-FRANKEN Wälzschälen / Skiving

EMUGE-FRANKEN oferă o soluție completă pentru tehnologia de skiving. Atât sculele de skiving, tehnologia de prindere a sculelor cât și a pieselor de prelucrat sunt furnizate de la o singură sursă.

Higher cutting speed with FRANKEN Cera-Cut

Noile freze Cera-Cut permit viteze mai mari de tăiere în comparație cu modelele din carbură și sunt concepute pentru prelucrări cu avans mare de lucru. Partea ceramică este sudată pe suportul de carbură, iar geometria a fost proiectată special pentru tăieturi întrerupte și este potrivită pentru materiale rezistente la temperaturi ridicate. 

EMUGE Speedsynchro Mini

Acum există o nouă variantă a portsculei EMUGE Speedsynchro. Varianta mai compactă Speedsynchro Mini oferă același avantaje tehnologice ca și Speedsynchro și Softsynchro, permițând utilizare pe mașini de prelucrare cu dinamică ridicată.

EMUGE High Feed Drill

EMUGE oferă o sculă nouă pentru reducerea timpilor de prelucrare. Este vorba despre un burghiu nou cu avans rapid cu ajutorul căruia se pot obține economii de timp de 50% datorită forței axiale reduse. Burghiul cu avans rapid este potrivit pentru prelucrarea aliajelor de aluminiu turnate cu cel puțin 7% conținut de Si. Se pot prelucra diametre între 4 mm și 8,5 mm, până la adâncimea de 4xD. Prelucrarea se efectuează cu un ciclu normal de găurire pe mașini CNC, vitezele de tăiere și presiunile de răcire fiind aceleași ca și la găurirea convențională.

EMUGE BASIC-Drill / universeller Spiralbohrer

EMUGE BASIC-DRILL este cea mai recentă generație din gama de burghie și poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, cu accent pe materialele din oțel. Geometriile inovatoare oferă o ghidare optimă și o eliminare ușoară a șpanului. Coada s-a proiectat în așa fel încât permite utilizarea atât a emulsiei cât și o lubrifiere prin cantitate minimă (MQL).  Combinația materialului de carbură și acoperirea specială permit creșterea vitezelor de tăiere și a avansului.