Participare la Metal Show 2016

In perioada 1-4 Iunie 2016 compania noastră a participat la Târgul METAL SHOW, care a avut loc în Pavilionul Central din Romexpo - Bucureşti.


Vizitând standul nostru aţi putut primi răspuns la urmatoarele întrebări: 

* Cum se poate executa un filet în 0.5 sec (pt. M6)?

Noua metodă de filetare cu Punch Tap brevetată de Emuge-Franken.
 


 

EMUGE FRANKEN, a brevetat o nouă tehnologie inovatoare de filetare numită "Punch Tap" care reduce timpul de filetare cu cca. 75% față de metoda convențională de deformare filet. Ciclul complet de filetare cu "Punch-Tap" constă în: plonjare + rotație cu 180° + retragere.

Mai multe informații la: www.punchtap.com


* Cum putem obține performanță maximă la filetarea pe mașini CNC?

Noii tarozi seria Z-X-PM.

 

EMUGE - FRANKEN a dezvoltat seria de tarozi Z-X-PM pentru performanță maximă de filetare pe mașini CNC. Sunt executați din oțel rapid PM, cu conicitate inversă (forma X) pe partea de conducere pentru reducerea frecării, cu canal de span optimizat. Cu lungime mare pentru evacuarea mai bună a șpanului din filete adânci, cu acoperire nouă tip TIN-60 și GLT-1 dezvoltată de Emuge.


 * Cum să obținem cele mai precise găuri de dimensiuni mari?

Burghiele brevetate cu vârf schimbabil EF-Drill Modular

 
 

EMUGE-FRANEKEN a brevetat burghiele EF-Drill-Modular cu corpul din oțel și vârf interschimbabil din carbură. Se execută în domeniul diametral D14-D32. Asigură o  conexiune foarte rigidă, cu fixare cu șuruburi între vârful de carbură și corp, autocentrare foarte bună, precizie ridicată a găurilor.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=_NmVLkMVpAg*


*Cum să frezăm în adâncime până la 4xD?

Freze din carbură pentru frezare Trochoidală

 

EMUGE-FRANKEN a conceput o familie de freze frezare Trochoidală, care permit adâncime de lucru până la 4xD. Sunt executate în două variante: Jet-Cut pentru frezarea oțelurilor, fontei, aluminiului și TINox-Cut pentru frezarea oțelurilor inoxidabile, aliaje de titan și oțeluri speciale. Prin frezarea trochoidală se reduce considerabil timpul de execuție. În același timp asigură o utilizare uniformă a tăișului sculei pe toată lungimea ei.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=J8rHm4cDu9k

 * Cum sa exploatăm eficient mașinile în 5 axe?

Frezele noi tip segment de cerc


 

EMUGE-FRANKEN a creeat o nouă familie de freze de înaltă performanţă pentru finiţie, numite "segment de cerc". Acestea asigură paşi mai mari cu aceeaşi rugozitate teoretică rezultată, astfel se reduc timpii de execuţie și se imbunătățește calitatea suprafeţei.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=pXHwvSCDIfs

 

* Cum să "fretam" sculele în portscule fără să folosim un utilaj costisitor?

Portsculele tip FPC (Franken Precision Chuck)

 

 

EMUGE-FRANKEN a dezvoltat un tip de portscule noi FPC care asigură o fixare similară cu prinderile de fretare, fără a fi nevoie de o mașină de fretat. Scula este trasă prin intermediul bucșii în corpul portsculei printr-un mecanism înglobat/integrat, prin acționarea unei chei. Portsculele FPC asigură o rigidiate mare pentru regimuri intense la operațiile de frezare și o precizie de 3 microni corespunzatoare operațiilor de găurire și alezare.Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi !

În sperața că, vizitând standul nostru, ați primit informații utile pentru îmbunătățirea proceselor tehnologice în cadrul firmei D-vs, vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate profesională.
Evenimente şi noutăţi
Participare la TARGURI 2021!

Emuge-Franken va participa la cele mai importante targuri si expozitii internationale. Folosim aceasta oportunitate nu numai pentru a pastra legatura cu clientii nostri, ci si pentru a aduce la cunostiinta, atat clientilor, cat si celorlalti vizitatori, ultimele noastre dezvoltari tehnice si servicii.

» Citeşte mai mult
Tool Finder Emuge Franken!

Pentru a va imbunatati performantele, Emuge-Franken a dezvoltat un motor de cautare foarte complex, atat pentru tehnologia de frezare, filetare, gaurire cat si fixare.

 

» Citeşte mai mult