AM IMPLINIT 10 ANI DE ACTIVITATE!

Pe data de 20 iunie 2013 EMUGE FRANKEN Tools Romania a aniversat 10 ANI de existenta ca reprezentant al firmei EMUGE-FRANKEN GmbH.


EMUGE-FRANKEN Tools Romania SRL a avut placerea sa serbeze anul acesta un numar important de ani de activitate, alaturi de membrii fondatori EMUGE-Werk Richard Glimpel GmbH, partenerii colaboratori EFT Szerszámok Kft si cei mai reprezentativi clienti din tara. Acest eveniment a fost organizat intr-o locatie aparte rustica si anume la Conacul Secuiesc din satul Coltesti, judetul Alba.  

Si pentru ca orice aniversare trebuia sa fie insotita de cadouri, surprize, evenimente, invitatii nostrii s-au putut bucura de imprejurimile linistite si pline de traditie saseasca, secuiasca si ardeleneasca, de gastronomie traditionala locala, de o prezentare a artei populare a satului din cadrul Muzeului Etnografic Rimetea, precum si de un moment folcloric autentic zonei.
Dl. Klaus-Peter Staiger - Export Manager la EMUGE FRANKEN Germania a inmanat D-lui Kismihaly Ioan – Director EMUGE FRANKEN Tools Romania  un certificat pentru cei 10 ani de activitate, transmitandu-le felicitari pentru succesul inregistrat in pofida perioadei economice dificile prin care trecem.Acesti 10 ani inseamna :

- Ca de la infiintarea societatii in 2003, cifra de afaceri aproape ca s-a dublat de la an la an si a atins in 2008 un varf.

- Anul 2009 aduce economiei Romaniei scaderi majore, ca peste tot in lume, moment in care societatea noastra resimte regresul economic pierzand aproape 45% din cifra de afaceri.

- Dar din 2010 Romania urmareste un trend economic ascendent mondial precum si EFRo creste din nou mai bine decat majoritatea pietei, iar in 2011 depaseste cifra de afaceri din 2008.

In cadrul evenimentului s-au tinut discursuri de catre Dl. Staiger Peter de la EMUGE FRANKEN Germania, Dl. Csabai Ferenc de la EFT Szerszámok Ungaria si de catre Dl. Kismihaly Ioan directorul societatii, care in urma discursului a multumit clientilor pentru increderea acordata produselor noastre, pentru fidelitate si pentru feedback-ul pozitiv pe care ni l-au oferit in tot acest timp si a acordat diplome de excelenta fiecarui participant pentru buna colaborare.


Evenimente şi noutăţi
Participare la EMO HANNOVER 2019 Targul EMO Hannover 2019, in perioada 16 - 21 septembrie, a reunit in cadrul expozitiei de top din lume pentru prelucrari mecanice aproximativ 117.000 de specialiști în producție din 150 de tari. » Citeşte mai mult
Cataloage noi Emuge 150 si Franken 250 disponibile online
Noile cataloage Emuge 150 si Franken 250 care contin toate noutatile din ultima perioada sunt acum disponibile si in varianta online.
» Citeşte mai mult