Noutati filetare

 

 
1."Punch Tap" - o noua tehnologie de filetare

   Metoda nou-numită "Punch Tap" – reduce timpul de filetare cu cca. 75% față de metoda convențională de deformare a filetului și totodată reduce substanțial consumul de energie.
   Tarodul are o construcție total diferită față de un tarod convențional de tăiere sau de deformare. 


    

   
   De asemenea scula nu are un profil continuu elicoidal, ci numai două munchii active elicoidale, plasate la 180° una față de cealaltă. 
    În partea frontală a tarodului, la începutul muchiilor active, se află câte un dinte de străpungere.

  

2.Tarozi de masina cu canale si cozi lungi
 

 

 

Rekord 2A-Z-IKZ-LF-GLT-1 si Rekord 2D-Z-IKZ-LF-GLT-1


  In functie de materialul de prelucrat, partea extinsa de taiere si canalele lungi de evacuare, permit acestor  tarozi, realizarea de filete cu adancimi de pana la 4 X D. Acesti tarozi sunt acum disponibili in marimi cuprinse intre M20 - M48.


 3. Tarozi pentru deformare la rece cu coada lunga

 


   InnoForm 2-H-SN-IKZ-LF-TIN-T26 si InnoForm 2-H-SN-IKZN-LF-TIN-T26


  Cu ajutorul acestor tarozi, deformarea la rece a filetelor de mari dimensiuni (M24 - M48) devine fiabila. In functie de materialul ce trebuie deformat, forma lunga a acestor tarozi permite deformarea filetelor de pana la 4 x d1.

 
 

4. Tarozi de masina si tarozi pentru deformare la rece cu coada extra lunga
  

 

 

  Rekord 1/2DF-STEEL-LS-TIN, Rekord 1/2DF-Z-IKZ-LS-TIN, InnoForm 1/2-Z-SN-LS-TIN-T1 si InnoForm 1/2-Z-SN-IKZ-LS-TIN-T1


  Filetele greu accesibile pot fi cu usurinta executate cu ajutorul acestor tarozi. Sunt disponibili de asemenea cu acoperire dura TiN si cu racire interna.

 


 5. Tarozi de masina pentru deformare la rece pentru dimensiuni mari de filete

 

 

 

 

   InnoForm 2-H-SN-TIN-T26 si InnoForm 2-H-SN-TIN-T26

  Cu ajutorul acestor tarozi de masina pentru deformare la rece se pot deforma filete de pana la M64, sau cu un pas de pana la 6 mm, in mod fiabil.

   

6. Burghie EF-Drill-VA


 

 

  Realizate in special pentru a prelucra INOX austenitic, burghiele EF-Drill-VA sunt disponibile conform DIN 6537 scurte (3 x D) si lungi (5 x D).

 

 

7. Burgie in trepte (cu sanfrenare)EF-Drill C-VA  

 

 

 

  In functie de solicitarile clientului, cu respectarea geometriilor EF-Drill C-STEEL, burghiele in trepte de tip EF-Drill C-VA, sunt de asemenea disponibile; acesta sunt special proiectate pentru a prelucra oteluri INOX austenitice.

 


8. Burghiu – freza de filet cu 4 canale
 
    BGF-Z4

 


 

  Datorita geometriei optimizate si unei impartiri specifice ale dintilor pentru gaurire si frezare, timpul de masinare poate fi redus considerabil.

 


9. Freze de filet cu numar crescut de canale


    GSF-Z    GF-Z    GF-Vario-Z  Un numar crescut de canale, plus o geometrie regandita si o optimizare generala in comparatie cu frezele standard de tip GSF si GF, permit o masinare mai rapida, o frezare ce implica forte mai mici, si ca rezultat, o durabilitate mai mare.

  


10. Freze de filet cu dinti pe un singur rand
 
    ZGF

 

 

  Sunt destinate productiei filetelor mici, incepand cu M1, pana la M16. Mai multi dinti dispusi pe un singur rand permit o prelucrare mai rapida si o durabilitate mai mare in comparatie cu frezele de filet cu un singur dinte.

  Sunt potrivite si pentru aplicatii dificile si pentru materiale cu rezistena mare la rupere.

 

Evenimente şi noutăţi
Participare la TARGURI 2021!

Emuge-Franken va participa la cele mai importante targuri si expozitii internationale. Folosim aceasta oportunitate nu numai pentru a pastra legatura cu clientii nostri, ci si pentru a aduce la cunostiinta, atat clientilor, cat si celorlalti vizitatori, ultimele noastre dezvoltari tehnice si servicii.

» Citeşte mai mult
Tool Finder Emuge Franken!

Pentru a va imbunatati performantele, Emuge-Franken a dezvoltat un motor de cautare foarte complex, atat pentru tehnologia de frezare, filetare, gaurire cat si fixare.

 

» Citeşte mai mult