Noutati frezare

 

 

1. Freze din carbura monobloc cilindro-frontale TiNox-Cut


 

Freze din carbura monobloc TiNox-Cut cu fragmentare de span - NRF pentru ebos 

Freze din carbura monobloc TiNox-Cut pentru finisare 

Freze monobloc din HSS TiNox-Cut cu fragmentare de span HR - pentru ebos

 

 

Freze monobloc din HSS TiNox-Cut pentru finisare

 

Dezvoltate in special pentru inox si materiale dificil-prelucrabile, aceste freze monobloc sunt disponibile cu diferite geometrii de taiere si diferite raze de colt. Pentru a permite frezarea pe adancimi cat mai mari, cozile acestor freze sunt subdimensionate sub diametrul partii taietoare.

 

2. Frezele monobloc cilindro-frontale Duplex 

    

 

                     

Freze cilindro frontale din carbura monobloc MULTI-Cut „Duplex

 

 Freze cilindro frontale din carbura monobloc Jet-Cut „DuplexAceste freze cilindro-frontale permit atat frezarea canalelor si buzunarelor 2D cat si a profilelor complexe 3D cum ar fi frezarea “high feed”, cu o singura scula. Geometria de baza este alcatuita din racordul frontalului frezei printr-o raza-dubla cu generatoarea acesteia, ceea ce face ca aceste freze sa poata lucra cu avansuri radiale mari si totodata cu adancimi mari de taiere.

  

3. Freze cilindro-frontale din HSS Alu-Cut

 

Freze cilindro-frontale Alu-CUT din HSS pentru ebos

 

 

Freze cilindro-frontale Alu-CUT din HSS pentru finitie
 


Aceasta noua gama de freze cilindro-frontale, extinde programul de success al frezelor din carbura “Alu-CUT”- destinat frezarii de aluminiu.

Geometria de succes a frezelor Alu-CUT, combinata cu avantajul otelului sinterizat din pulberi metalice, asigura volume maxime de prelucrare si garanteaza cel mai inalt grad de fiabilitate al procesului chiar si in conditii instabile.

Frezele noastre din otel sinterizat HSS-PM sunt adaptate strategiilor modern de frezare: posibilitatea de racire-ungere prin scula (IK) asigura evacuarea aschiilor chiar si atunci cand se frezeaza adancimi mari.

Programul Alu-CUT este alcatuit din freze pentru ebos si finitie in varianta scurta, lunga si extra-lunga.

Evenimente şi noutăţi
Participare la EMO HANNOVER 2019 Targul EMO Hannover 2019, in perioada 16 - 21 septembrie, a reunit in cadrul expozitiei de top din lume pentru prelucrari mecanice aproximativ 117.000 de specialiști în producție din 150 de tari. » Citeşte mai mult
Cataloage noi Emuge 150 si Franken 250 disponibile online
Noile cataloage Emuge 150 si Franken 250 care contin toate noutatile din ultima perioada sunt acum disponibile si in varianta online.
» Citeşte mai mult