Dispozitiv aer rece


         A
plicarea de aer rece ajuta la reducerea temperaturii din zona de aschiere, care la randul sau, permite viteze mari de aschiere si creste durata de viata a sculei. Acest tip de racire va scoate in evidenta toate avantajele de acoperire moderna, deoarece muchiile de taiere nu mai pot fi deteriorate prin soc termic.
         Funcţionarea duzei de aer rece se bazeaza pe principiul tubului vortex, in care se intercaleaza doua circuite de aer prin rotaţie, astfel fiind generati curenţii de aer (fara nici un component  in miscare). Fluxul de aer intern iese de la un capat, in forma de aer rece utilizabil, cu o temperatura de pana la -30° C. Singura necesitate a dispozitivului este o conexiune la o retea de aer comprimat.


                 

 

Evenimente şi noutăţi
Participare la Crosul Companiilor B2Run Cluj-Napoca In data de 24.09.2017, Emuge Franken Tools Romania a participat la Crosul Companiilor B2Run, organizat la Cluj-Napoca. » Citeşte mai mult
Simpozionul Tehnologiile Mileniului III – editia a II-a 2017  

In data de 23.11.2017 va avea loc Simpozionul Tehnologiile Mileniului III - editia a II-a 2017, organizat in Poiana Brasov.

» Citeşte mai mult