Dispozitiv aer rece

Aplicarea de aer rece ajuta la reducerea temperaturii din zona de aschiere, care la randul sau, permite viteze mari de aschiere si creste durata de viata a sculei. Acest tip de racire va scoate in evidenta toate avantajele de acoperire moderna, deoarece muchiile de taiere nu mai pot fi deteriorate prin soc termic.
Funcţionarea duzei de aer rece se bazeaza pe principiul tubului vortex, in care se intercaleaza doua circuite de aer prin rotaţie, astfel fiind generati curenţii de aer (fara nici un component in miscare). Fluxul de aer intern iese de la un capat, in forma de aer rece utilizabil, cu o temperatura de pana la -30°C. Singura necesitate a dispozitivului este o conexiune la o retea de aer comprimat.

 


                 

 

Evenimente şi noutăţi
Participare la TARGURI 2021!

Emuge-Franken va participa la cele mai importante targuri si expozitii internationale. Folosim aceasta oportunitate nu numai pentru a pastra legatura cu clientii nostri, ci si pentru a aduce la cunostiinta, atat clientilor, cat si celorlalti vizitatori, ultimele noastre dezvoltari tehnice si servicii.

» Citeşte mai mult
Tool Finder Emuge Franken!

Pentru a va imbunatati performantele, Emuge-Franken a dezvoltat un motor de cautare foarte complex, atat pentru tehnologia de frezare, filetare, gaurire cat si fixare.

 

» Citeşte mai mult