Dispozitiv aer rece


         A
plicarea de aer rece ajuta la reducerea temperaturii din zona de aschiere, care la randul sau, permite viteze mari de aschiere si creste durata de viata a sculei. Acest tip de racire va scoate in evidenta toate avantajele de acoperire moderna, deoarece muchiile de taiere nu mai pot fi deteriorate prin soc termic.
         Funcţionarea duzei de aer rece se bazeaza pe principiul tubului vortex, in care se intercaleaza doua circuite de aer prin rotaţie, astfel fiind generati curenţii de aer (fara nici un component  in miscare). Fluxul de aer intern iese de la un capat, in forma de aer rece utilizabil, cu o temperatura de pana la -30° C. Singura necesitate a dispozitivului este o conexiune la o retea de aer comprimat.


                 

 

Evenimente şi noutăţi
Simpozionul Tehnologiile Mileniului III – editia a II-a 2017 In data de 23.11.2017 a avut loc Simpozionul Tehnologiile Mileniului III – editia a II-a 2017, organizat in Poiana Brasov.

» Citeşte mai mult
Cataloage noi Emuge 150 si Franken 250 disponibile online
Noile cataloage Emuge 150 si Franken 250 care contin toate noutatile din ultima perioada sunt acum disponibile si in varianta online.
» Citeşte mai mult