Dental

In paralel cu stocul nostru standard de scule, dezvoltam si scule la tema, special pentru a satisface cererile delicate ale clientilor nostri. Acestea sunt facute pentru a lucra in anumite conditii, si/sau in materiale dificile.

Geometrii speciale si acoperiri pentru industria stomatologica.

Acoperirea cu diamant (D) - pentru frezarea in zirconiu.

Acoperirea speciala pentru frezarea oxidului de zirconiu. Aceasta acoperire asigura o durabilitate extrem de mare a frezelor.

Acoperirea CrN (R) - pentru frezarea in PMMA, ceara.

Acoperirea CrN este una cu un coeficient de frecare foarte mic, inlesnind alunecarea materialului si totodata prevenind depunerile acestuia pe tais.

Acoperirea TiAlN (T) - pentru frezarea titanului.

Acoperirea de suprafata dura speciala pentru prelucrarea materialelor tenace si totodata abrazive (Ex: cobalt-crom sau titan). Acoperirea protejeaza materialul sculei de o uzura prematura.


            
Brosura:
               


Evenimente şi noutăţi
Participare la TARGURI 2021!

Emuge-Franken va participa la cele mai importante targuri si expozitii internationale. Folosim aceasta oportunitate nu numai pentru a pastra legatura cu clientii nostri, ci si pentru a aduce la cunostiinta, atat clientilor, cat si celorlalti vizitatori, ultimele noastre dezvoltari tehnice si servicii.

» Citeşte mai mult
Tool Finder Emuge Franken!

Pentru a va imbunatati performantele, Emuge-Franken a dezvoltat un motor de cautare foarte complex, atat pentru tehnologia de frezare, filetare, gaurire cat si fixare.

 

» Citeşte mai mult