Dental

         In paralel cu stocul nostru standard de scule, dezvoltam si scule la tema, special pentru a satisface cererile delicate ale clientilor nostri. Acestea sunt facute pentru a lucra in anumite conditii, si/sau in materiale dificile.

         Geometrii speciale si acoperiri pentru industria stomatologica.

         Acoperirea cu diamant (D) - pentru frezarea in zirconiu.

         Acoperirea speciala pentru frezarea oxidului de zirconiu. Aceasta acoperire asigura o durabilitate extrem de mare a frezelor.

 

         Acoperirea CrN (R) - pentru frezarea in PMMA, ceara.

         Acoperirea CrN este una cu un coeficient de frecare foarte mic, inlesnind alunecarea materialului si totodata prevenind depunerile acestuia pe tais.

 

         Acoperirea TiAlN (T) - pentru frezarea titanului.

         Acoperirea de suprafata dura speciala pentru prelucrarea materialelor tenace si totodata abrazive (Ex: cobalt-crom sau titan).  Acoperirea protejeaza materialul sculei de o uzura prematura.


            


         Brosura: Dental

Evenimente şi noutăţi
Participare la Crosul Companiilor B2Run Cluj-Napoca In data de 24.09.2017, Emuge Franken Tools Romania a participat la Crosul Companiilor B2Run, organizat la Cluj-Napoca. » Citeşte mai mult
Simpozionul Tehnologiile Mileniului III – editia a II-a 2017  

In data de 23.11.2017 va avea loc Simpozionul Tehnologiile Mileniului III - editia a II-a 2017, organizat in Poiana Brasov.

» Citeşte mai mult