Dental

In paralel cu stocul nostru standard de scule, dezvoltam si scule la tema, special pentru a satisface cererile delicate ale clientilor nostri. Acestea sunt facute pentru a lucra in anumite conditii, si/sau in materiale dificile.

Geometrii speciale si acoperiri pentru industria stomatologica.

Acoperirea cu diamant (D) - pentru frezarea in zirconiu.

Acoperirea speciala pentru frezarea oxidului de zirconiu. Aceasta acoperire asigura o durabilitate extrem de mare a frezelor.

Acoperirea CrN (R) - pentru frezarea in PMMA, ceara.

Acoperirea CrN este una cu un coeficient de frecare foarte mic, inlesnind alunecarea materialului si totodata prevenind depunerile acestuia pe tais.

Acoperirea TiAlN (T) - pentru frezarea titanului.

Acoperirea de suprafata dura speciala pentru prelucrarea materialelor tenace si totodata abrazive (Ex: cobalt-crom sau titan). Acoperirea protejeaza materialul sculei de o uzura prematura.


            
Brosura: Dental
               


Evenimente şi noutăţi
Participare la EMO HANNOVER 2019 Targul EMO Hannover 2019, in perioada 16 - 21 septembrie, a reunit in cadrul expozitiei de top din lume pentru prelucrari mecanice aproximativ 117.000 de specialiști în producție din 150 de tari. » Citeşte mai mult
Cataloage noi Emuge 150 si Franken 250 disponibile online
Noile cataloage Emuge 150 si Franken 250 care contin toate noutatile din ultima perioada sunt acum disponibile si in varianta online.
» Citeşte mai mult