Dental

         In paralel cu stocul nostru standard de scule, dezvoltam si scule la tema, special pentru a satisface cererile delicate ale clientilor nostri. Acestea sunt facute pentru a lucra in anumite conditii, si/sau in materiale dificile.

         Geometrii speciale si acoperiri pentru industria stomatologica.

         Acoperirea cu diamant (D) - pentru frezarea in zirconiu.

         Acoperirea speciala pentru frezarea oxidului de zirconiu. Aceasta acoperire asigura o durabilitate extrem de mare a frezelor.

 

         Acoperirea CrN (R) - pentru frezarea in PMMA, ceara.

         Acoperirea CrN este una cu un coeficient de frecare foarte mic, inlesnind alunecarea materialului si totodata prevenind depunerile acestuia pe tais.

 

         Acoperirea TiAlN (T) - pentru frezarea titanului.

         Acoperirea de suprafata dura speciala pentru prelucrarea materialelor tenace si totodata abrazive (Ex: cobalt-crom sau titan).  Acoperirea protejeaza materialul sculei de o uzura prematura.


            


         Brosura: Dental

Evenimente şi noutăţi
Simpozionul Tehnologiile Mileniului III – editia 2017

In data de 26.04.2017 a avut loc Simpozionul Tehnologiile Mileniului III - editia 2017, organizat la Cluj-Napoca.
In cadrul simpozionului au fost intervievati cativa dintre colaboratorii nostrii privind calitatea si performantele sculelor noastre.
Opiniile D-lui. Ing. Anton Ion - COMPA SA, D-lui Ing. Prog. Razvan Ghitescu - AERO PART EXPERT SRL, D-lui Nistor Rares - BRANDL-RO SRL si a altora le puteti gasi AICI.

» Citeşte mai mult
Cataloage noi Emuge 150 si Franken 250 disponibile online
Noile cataloage Emuge 150 si Franken 250 care contin toate noutatile din ultima perioada sunt acum disponibile si in varianta online.
» Citeşte mai mult