Micro

Frezele Micro sunt disponibile ca freze cilindro-frontale, sferice si torice din carbura cu granulatie extrafina K5-20 FH, atat neacoperite cat si cu o acoperire TiAlN. Gama de diametre disponibila este de 0,2 - 2 mm pentru frezele cilindro-frontale si sferice, si 0,5 - 2 mm pentru frezele torice. Gama Micro este disponibila in 3 lungimi: scurta (2.2 x d), lunga (5 x d) si extra-lunga (10 x d). In prezent frezele din gama Mini&Micro sunt capabile sa lucreze in materiale de pana la 66 HRC. Aplicatiile tipice pentru aceste freze sunt matritele de injectie cu canale adanci si inguste, productia de stante si de asemenea productia de electrozi de cupru sau grafit, acestea fiind numai cateva exemple din paleta larga de utilizare a acestora.

                          


Brosuri: Micro

              

Aplicatii: Prelucrare cavitati inguste 1 
                Prelucrare cavitati inguste _2
                Prelucrare cavitati inguste fara adaos

Evenimente şi noutăţi
Participare la EMO HANNOVER 2019 Targul EMO Hannover 2019, in perioada 16 - 21 septembrie, a reunit in cadrul expozitiei de top din lume pentru prelucrari mecanice aproximativ 117.000 de specialiști în producție din 150 de tari. » Citeşte mai mult
Cataloage noi Emuge 150 si Franken 250 disponibile online
Noile cataloage Emuge 150 si Franken 250 care contin toate noutatile din ultima perioada sunt acum disponibile si in varianta online.
» Citeşte mai mult