Micro

         Frezele Micro sunt disponibile ca freze cilindro-frontale, sferice si torice din carbura cu granulatie extrafina K5-20 FH, atat neacoperite cat si cu o acoperire TiAlN. Gama de diametre disponibila este de 0,2 - 2 mm pentru frezele cilindro-frontale si sferice, si 0,5 - 2 mm pentru frezele torice. Gama Micro este disponibila in 3 lungimi: scurta (2.2 x d), lunga (5 x d) si extra-lunga (10 x d). In prezent frezele din gama Mini&Micro sunt capabile sa lucreze in materiale de pana la 66 HRC. Aplicatiile tipice pentru aceste freze sunt matritele de injectie cu canale adanci si inguste, productia de stante si de asemenea productia de electrozi de cupru sau grafit, acestea fiind numai cateva exemple din paleta larga de utilizare a acestora.
                          


         Brosura: Micro

         Aplicatii:
   Prelucrare cavitati inguste 1 
                             Prelucrare cavitati inguste _2
                             Prelucrare cavitati inguste fara adaos

Evenimente şi noutăţi
Participare la Crosul Companiilor B2Run Cluj-Napoca In data de 24.09.2017, Emuge Franken Tools Romania a participat la Crosul Companiilor B2Run, organizat la Cluj-Napoca. » Citeşte mai mult
Simpozionul Tehnologiile Mileniului III – editia a II-a 2017  

In data de 23.11.2017 va avea loc Simpozionul Tehnologiile Mileniului III - editia a II-a 2017, organizat in Poiana Brasov.

» Citeşte mai mult