Micro

Frezele Micro sunt disponibile ca freze cilindro-frontale, sferice si torice din carbura cu granulatie extrafina K5-20 FH, atat neacoperite cat si cu o acoperire TiAlN. Gama de diametre disponibila este de 0,2 - 2 mm pentru frezele cilindro-frontale si sferice, si 0,5 - 2 mm pentru frezele torice. Gama Micro este disponibila in 3 lungimi: scurta (2.2 x d), lunga (5 x d) si extra-lunga (10 x d). In prezent frezele din gama Mini&Micro sunt capabile sa lucreze in materiale de pana la 66 HRC. Aplicatiile tipice pentru aceste freze sunt matritele de injectie cu canale adanci si inguste, productia de stante si de asemenea productia de electrozi de cupru sau grafit, acestea fiind numai cateva exemple din paleta larga de utilizare a acestora.

                          


Brosuri

                 

Aplicatii: Prelucrare cavitati inguste 1 
                Prelucrare cavitati inguste _2
                Prelucrare cavitati inguste fara adaos

Evenimente şi noutăţi
Participare la TARGURI 2021!

Emuge-Franken va participa la cele mai importante targuri si expozitii internationale. Folosim aceasta oportunitate nu numai pentru a pastra legatura cu clientii nostri, ci si pentru a aduce la cunostiinta, atat clientilor, cat si celorlalti vizitatori, ultimele noastre dezvoltari tehnice si servicii.

» Citeşte mai mult
Tool Finder Emuge Franken!

Pentru a va imbunatati performantele, Emuge-Franken a dezvoltat un motor de cautare foarte complex, atat pentru tehnologia de frezare, filetare, gaurire cat si fixare.

 

» Citeşte mai mult