Time-S-Cut

TIME-S-Cut este un nou concept de freza pentru avansuri ridicate. Aceasta freza moderna de inalta performanta va creste productivitatea centrului dvs de prelucrare. In conditii de fixare ce asigura o stabilitate suficient de buna, pot fi realizate avansuri de 6000 mm/min. Vitezele de taiere de la 140 m/min pana la 260 m/min si valorile avansului pe dinte de pana la 2,5 mm reprezinta valori reale in conditiile de lucru. Standardul de calitate al carburii folosit pentru aceste placute, PE6, este in primul rand adecvat pentru prelucrarea otelurilor slab si inalt aliate. Toate frezele din aceasta serie sunt prevazute cu racire interna si pot fi comandate din stoc cu insurubare sau cu centrare pe dorn.

 

TIME-S4-Cut este un nou concept de freza cu placuta de forma patrata cu 4 muchii de taiere, folosit pentru a reduce costurile/muchie de taiere.               
 

Descarca video: Time - S- Cut

Aplicatii:
Time - S - Cut 
                Regimuri Time-S-Cut

Evenimente şi noutăţi
Participare la TARGURI 2021!

Emuge-Franken va participa la cele mai importante targuri si expozitii internationale. Folosim aceasta oportunitate nu numai pentru a pastra legatura cu clientii nostri, ci si pentru a aduce la cunostiinta, atat clientilor, cat si celorlalti vizitatori, ultimele noastre dezvoltari tehnice si servicii.

» Citeşte mai mult
Tool Finder Emuge Franken!

Pentru a va imbunatati performantele, Emuge-Franken a dezvoltat un motor de cautare foarte complex, atat pentru tehnologia de frezare, filetare, gaurire cat si fixare.

 

» Citeşte mai mult