Time-S-Cut

         TIME-S-Cut este un nou concept de freza pentru avansuri ridicate. Aceasta freza moderna de inalta performanta va creste productivitatea centrului dvs de prelucrare. In conditii de fixare ce asigura o stabilitate suficient de buna, pot fi realizate avansuri de 6000 mm/min. Vitezele de taiere de la 140 m/min pana la 260 m/min si valorile avansului pe dinte de pana la 2,5 mm reprezinta valori reale in conditiile de lucru. Standardul de calitate al carburii  folosit pentru aceste placute, PE6, este in primul rand adecvat pentru prelucrarea otelurilor slab si inalt aliate. Toate frezele din aceasta serie sunt prevazute cu racire interna si pot fi comandate din stoc cu insurubare sau cu centrare pe dorn.

         TIME-S4-Cut este un nou concept de freza cu placuta de forma patrata cu 4 muchii de taiere, folosit pentru a reduce costurile/muchie de taiere.               
         Brosura: Time - S4 - Cut

         Descarca video: Time - S- Cut

         Aplicatii:
Time - S - Cut 
                           Regimuri Time-S-Cut

Evenimente şi noutăţi
Simpozionul Tehnologiile Mileniului III – editia 2017

In data de 26.04.2017 a avut loc Simpozionul Tehnologiile Mileniului III - editia 2017, organizat la Cluj-Napoca.
In cadrul simpozionului au fost intervievati cativa dintre colaboratorii nostrii privind calitatea si performantele sculelor noastre.
Opiniile D-lui. Ing. Anton Ion - COMPA SA, D-lui Ing. Prog. Razvan Ghitescu - AERO PART EXPERT SRL, D-lui Nistor Rares - BRANDL-RO SRL si a altora le puteti gasi AICI.

» Citeşte mai mult
Cataloage noi Emuge 150 si Franken 250 disponibile online
Noile cataloage Emuge 150 si Franken 250 care contin toate noutatile din ultima perioada sunt acum disponibile si in varianta online.
» Citeşte mai mult