Promotii


1. Promotie freze "Enorm"

Frezele "Enorm" au fost dezvoltate pentru a asigura o flexebilitate in aschiere. 
Carbura extrafina si acoperirea cu TIALN-T4 asigura o durabilitate maxima.
Taisul cu noua geometrie si dintii cu divizare inegala, minimizeaza fortele de aschiere.
Utilizabile in degrosare/finisare de performanta, intr-o gama larga de materiale.

Descarca: Brosura;   


 2. Promotie tarozi "MULTI-Tap"

Tarozii "MULTI" sunt tarozi de masina conceputi pentru prelucrarea a multor tipuri de materiale, pentru filetele strapunse sau infundate.

Se produc pentru ambele procedee de filetare: prin taiere sau prin deformare.
Se executa cu doua feluri de acoperiri:

- acoperirea noua GLT este foarte tare si alunecoasa, asigura durabilitate ridicata in materiale mai tari sau abrazive (oteluri inalt aliate, fonta, Al turnat) si totodata evita depunerea pe tais in materialele moi (INOX, oteluri carbon nealiate, Al laminat, aliaje de Cu).

- acoperirea nitrurare NT si tratamentul suplimentar de oxidare NE2 asigura un comportament bun in materiale cum ar fi oteluri slab si mediu aliate, si evita depunerea pe tais in materialele moi (INOX, oteluri carbon nealiate, Al laminat, aliaje de Cu).


Descarca: Brosura


 
 
Evenimente şi noutăţi
Participare la Crosul Companiilor B2Run Cluj-Napoca In data de 24.09.2017, Emuge Franken Tools Romania a participat la Crosul Companiilor B2Run, organizat la Cluj-Napoca. » Citeşte mai mult
Simpozionul Tehnologiile Mileniului III – editia a II-a 2017 In data de 23.11.2017 va avea loc Simpozionul Tehnologiile Mileniului III – editia a II-a 2017, organizat in Poiana Brasov. » Citeşte mai mult