Participare la Metal Show 2018

In perioada 17 - 20 Aprilie 2018 compania noastră a participat la Târgul METAL SHOW, care a avut loc în Pavilionul A din Romexpo - Bucureşti.

In cadrul targului, expertii nostrii au prezentat metode privind optimizarea proceselor de productie, imbunatatirea eficientei in diferite sectoare industriale, precum si beneficiile legate de timpii de productie si costuri.

Daca doriti sa produceti filete interne sau externe, varietatea produselor furnizate de EMUGE este absolut de neegalat. Va putem oferi scula orientata productiei dumneavoastra pentru: 
- orice tip de material;
- orice dimensiune;
- toate tipurile de filete existente;
- orice procedeu de filetare cu scula rotitoare.

 fig. 1 filetare.jpg


Daca aveti nevoie sa executati gauri precise, EF-Drill este alegerea perfecta. Noile burghie sunt rezultatul unei munci ample de dezvoltare. Cele mai recente descoperiri in: geometria de taiere, materiale, acoperiri, au fost incluse in aceste burghie de top: 
- EF-Drill Micro, intre 0.75-3.00 mm;
- EF-Drill Steel, VA, GG, intre 2.80-16.00 mm;
- EF-Drill Modular, intre 14.00-32.00 mm.

 fig. 2 gaurire.jpg

Daca trebuie sa reduceti timpii de frezare in diferite materiale, aveti materiale dificil de prelucrat sau piese foarte complexe de executat, atunci frezele FRANKEN vin in ajutorul dumneavoastra:
- frezele Top-Cut, pentru aplicatii generale;
- frezele Multi-Cut, pentru degrosare eficienta;
- frezele TiNox-Cut, pentru materiale dificile;
- frezele Time-S4-Cut, pentru matriterie.Daca vreti cele mai performante unelte de prindere pentru fixarea precisa a frezelor, burghierelor, a tarozilor sau chiar a pieselor, atunci EMUGE este cea mai buna alegere. Va recomandam:
- portscule de fretare la cald si la rece;
- mandrine de filetare pentru masini conventionale;
- mandrine de filetare SoftSynchro pentru CNC;
- dispozitive ultraprecise.

 

Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi!

In sperata ca, vizitand standul nostru, ati primit informatii utile pentru imbunatatirea proceselor tehnologice in cadrul firmei D-vs, va asiguram de intreaga noastra disponibilitate profesionala.


Evenimente şi noutăţi
Participare la Metal Show 2018
In perioada 17 - 20 Aprilie 2018 compania noastră a participat la Târgul METAL SHOW, care a avut loc în Pavilionul A din Romexpo - Bucureşti.
» Citeşte mai mult
Cataloage noi Emuge 150 si Franken 250 disponibile online
Noile cataloage Emuge 150 si Franken 250 care contin toate noutatile din ultima perioada sunt acum disponibile si in varianta online.
» Citeşte mai mult