Participare la DEMO METAL 2014

In periada 28 - 31 Mai 2014, am participat la Targul DEMO METAL organizat de EUROEXPO si Tehnic Media la Romaero Baneasa in Bucuresti.Motivul participarii EMUGE FRANKEN Tools Romania la Demo Metal 2014 a fost dorinta de a prezenta clientilor nostrii ultimele noutati EMUGE FRANKEN in domeniul filetarii si frezarii.

Prin experienta firmei EMUGE FRANKEN Gmbh de peste 90 ani, privind calitatea produselor si pregatirea profesionala a colectivului putem oferi cele mai bune solutii clientilor nostrii.

                 
La standul nostru 19 din cadrul pavilionului H107 au fost prezentate toate categoriile de scule de precizie Emuge Franken, precum si toate noutatile din domeniul tehnologiei de frezare, filetare si fixare.

                  

In cadrul targului, in data de 29 Mai 2014, ora 11 am avut placerea sa sustinem prezentarea "SECRETELE FILETARII PE MASINI CNC", care s-a adresat atat industriei auto cat si industriei prelucrarilor metalice. Prezentarea a fost sustinuta de Dr. ing. Ioan Kismihaly – Director EMUGE FRANEKN Tools Romania. 

               

 
Pe toata perioada targului am oferit clientilor nostri un DISCOUNT EXCLUSIV de:

  • 10% la PORT-TAROZII SOFTSYNCHRO® (valabil pt. Softsynchro® 0, 1, 3, 4 cu coada HSK, SK si Weldon)
  • 25% la FREZELE DUPLEX
Evenimente şi noutăţi
Simpozionul Tehnologiile Mileniului III – editia 2017

In data de 26.04.2017 a avut loc Simpozionul Tehnologiile Mileniului III - editia 2017, organizat la Cluj-Napoca.
In cadrul simpozionului au fost intervievati cativa dintre colaboratorii nostrii privind calitatea si performantele sculelor noastre.
Opiniile D-lui. Ing. Anton Ion - COMPA SA, D-lui Ing. Prog. Razvan Ghitescu - AERO PART EXPERT SRL, D-lui Nistor Rares - BRANDL-RO SRL si a altora le puteti gasi AICI.

» Citeşte mai mult
Cataloage noi Emuge 150 si Franken 250 disponibile online
Noile cataloage Emuge 150 si Franken 250 care contin toate noutatile din ultima perioada sunt acum disponibile si in varianta online.
» Citeşte mai mult