Participare la DEMO METAL 2014

In periada 28 - 31 Mai 2014, am participat la Targul DEMO METAL organizat de EUROEXPO si Tehnic Media la Romaero Baneasa in Bucuresti.Motivul participarii EMUGE FRANKEN Tools Romania la Demo Metal 2014 a fost dorinta de a prezenta clientilor nostrii ultimele noutati EMUGE FRANKEN in domeniul filetarii si frezarii.

Prin experienta firmei EMUGE FRANKEN Gmbh de peste 90 ani, privind calitatea produselor si pregatirea profesionala a colectivului putem oferi cele mai bune solutii clientilor nostrii.

                 
La standul nostru 19 din cadrul pavilionului H107 au fost prezentate toate categoriile de scule de precizie Emuge Franken, precum si toate noutatile din domeniul tehnologiei de frezare, filetare si fixare.

                  

In cadrul targului, in data de 29 Mai 2014, ora 11 am avut placerea sa sustinem prezentarea "SECRETELE FILETARII PE MASINI CNC", care s-a adresat atat industriei auto cat si industriei prelucrarilor metalice. Prezentarea a fost sustinuta de Dr. ing. Ioan Kismihaly – Director EMUGE FRANEKN Tools Romania. 

               

 
Pe toata perioada targului am oferit clientilor nostri un DISCOUNT EXCLUSIV de:

  • 10% la PORT-TAROZII SOFTSYNCHRO® (valabil pt. Softsynchro® 0, 1, 3, 4 cu coada HSK, SK si Weldon)
  • 25% la FREZELE DUPLEX
Evenimente şi noutăţi
Participare la Crosul Companiilor B2Run Cluj-Napoca In data de 24.09.2017, Emuge Franken Tools Romania a participat la Crosul Companiilor B2Run, organizat la Cluj-Napoca. » Citeşte mai mult
Simpozionul Tehnologiile Mileniului III – editia a II-a 2017  

In data de 23.11.2017 va avea loc Simpozionul Tehnologiile Mileniului III - editia a II-a 2017, organizat in Poiana Brasov.

» Citeşte mai mult